Qui som

Qui som

Qui som

QUI SOM?

MAXBOT EDUCACIÓ és una empresa especialitzada en l'organització i gestió d'activitats educatives, serveis i la venda de material didàctic, educatiu, jocs de taula per a tots els públics i papereria, tant per a escoles, col·lectivitats i públic general.
Maxbot disposa d’una botiga física a Sant Celoni, on hi podeu trobar tota una zona especialitzada en jocs de taula, papereria, porta aliments, regal… de les primeres marques dintre de cada sector.
Neix de l'experiència assolida de tot un equip de professionals del món de l'educació i noves tecnologies, jove, compromès i amb molta il·lusió per aprendre, ensenyar i compartir experiències.
MAXBOT EDUCACIÓ treballa en dues línies paral·leles que alhora es complementen: La que engloba els nostres serveis i la que fa referència a la venda de material didàctic, educatiu i producte de papereria, jocs i regal.
 
 
ON SOM I A QUI ENS ADRECEM?
Oferim els nostres serveis, activitats, venda de material de forma presencial i atenció personalitzada a la nostra botiga ubicada en Carretera Vella 37-39 de Sant Celoni, o bé, ens desplacem a les Escoles, Instituts, Administracions i Entitats.

QUÈ FEM I COM HO FEM?

Els nostres serveis i activitats s'emmarquen dins de l'àmbit tecnològic, del lleure educatiu i l'estona del migdia.
Organitzem extraescolars, servei de monitoratge, cursos, tallers, casals i campus, així com formació per a les Escoles, Instituts. Administracions i Entitats.
Destaquem que oferim demostracions i proves pel professorat i tècnics de l'Educació de tot el nostre material.
La nostra metodologia de treball és activa, participativa i integradora.
Adaptem els nostres serveis i activitats a les necessitats i realitat que ens envolta tenint present la diversitat de la nostra societat i la seva evolució, on els coneixements tecnològics dia a dia cobren més importància i són més necessaris per afavorir la incorporació en el món laboral. No menys important són les activitats que proposem en l'àmbit del lleure educatiu, on pensem que l'aprenentatge a través del joc i la diversió és fonamental per potenciar la motivació, creació, imaginació, autonomia, iniciativa, desenvolupament cognitiu... dels infants acompanyant-los en la seva etapa de creixement afavorint la seva educació integral i fomentant el seu esperit crític.
Pel desenvolupament dels serveis i activitats disposem de tot el material necessari tecnològic (robots i accessoris), material informàtic (ordinadors) i material didàctic, ludoteca, esportiu, científic, d'arts escèniques... que desplacem al lloc on hem de realitzar el servei; així com l'estructura material i l'equip humà pel desenvolupament dels casals, campus i esdeveniments. Garantint així el bon funcionament de les activitats i que els nostres clients puguin gaudir d'un servei integral en el seu Centre amb la comoditat que això representa i sense la necessitat de fer inversió de material.
En l'àmbit tecnològic i educatiu ens centrem en l'especialització de la Robòtica Educativa i dels jocs de taula.
Creem un projecte obert i adaptat a les característiques dels diferents grups d'edats i nivells.
En l’àmbit tecnològic treballem diferents aspectes de la robòtica industrial, electrònica, enginyeria, robòtica de competició i reptes, programació en diferents llenguatges (per blocs, diagrames de flux, arduino, java, pyton, LOGO...) fent èmfasi tant en la creativitat i imaginació per crear, com aprendre a seguir indicacions i instruccions.
En l’aspecte lúdic oferim tot un ventall d’activitats a través dels jocs de taula amb la ludoteca fixe que tenim Maxbot i la ludoteca “rodant” de la que disposem per a desplaçar-nos a diferents centres.
 Els jocs de taula són un entreteniment que aporten molts avantatges en diferents disciplines educatives i de desenvolupament, com les habilitats intel·lectuals, emocionals i socials. Ajuden a mantenir les capacitats d'aprenentatge actives i a utilitzar la creativitat a través de les regles, diferents dificultats i objectius de cada joc. També ens ajuden a conèixer el nostre propi caràcter i el dels demés així com a gestionar les nostres emocions.
 
Tot el conjunté s el que motiv a Maxbot a reinventar-se any rera any adaptant i millorant el projecte a les noves necessitats.


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari