Qui som

Qui som

Qui som

Maxbot Educació és una empresa dedicada a l’organització i gestió d’activitats educatives en l’àmbit tecnològic i del lleure com extraescolars, cursos, tallers, casals i campus així com serveis de formació per a escoles, administracions i entitats.
 
Maxbot educació neix de l’experiència assolida de tot un equip jove i compromès amb les noves tecnologies i l’educació, mostrant sempre una metodologia activa i participativa adaptant la nostra activitat en la societat que vivim on els coneixements tecnològics cada cop són més necessaris tant en el dia a dia com en l’àmbit laboral.
 
Oferim els nostres serveis a la nostra acadèmia o bé ens desplacem a les escoles o diferents àmbits on se’ns requereixi.
Disposem d’un equip mòbil amb material tecnològic de tot tipus així com de portàtils per tal que els nostres clients puguin tenir un servei integral sense necessitat d’adquirir material costós i poder desenvolupar l’activitat al seu centre. 
 
En l’àmbit tecnològic i educatiu ens centrem en la Robòtica Educativa, amb un projecte adaptat a diferents grups d’edat i nivells, des dels 3 als 16 anys, on es treballa diferents aspectes de la robòtica industrial, electrònica, enginyeria, robòtica de competició i reptes, programació en diferents llenguatges (per blocs, diagrames de flux, arduino, java, pyton, LOGO…) fent ènfasi tant en la creativitat i imaginació per crear, com aprendre a seguir indicacions i instruccions.
 
Disposem d'aules adaptades on oferim activitats extraescolars per a nens, nenes i joves d'entre 3 i 16 anys.
 
Maxbot compta amb una acadèmia i botiga de material tecnològic i educatiu, papereria i jocs de taula.
Ens podeu trobar a Sant Celoni, a la Ctra. Vella, 37-39, un espai on poder gaudir de les nostres activitats, tallers i botiga de material tecnològic i educatiiu, papereria i jocs de taula
Durant tot el curs oferim els nostres programes d'activitats extraescolars i durant l'estiu encetarem els programes de tallers a les tardes.
 

 

 


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari