LUDOCLUB MAXBOT

LUDOCLUB MAXBOT

Gaudeix d’un espai en família, amics i amigues amb un catàleg de tot tipus de jocs de taula, per a nens i nenes des dels 3 anys fins a adults. Juga als teus preferits i descobreix-ne de nous!

El Ludoclub de Maxbot és un nou espai adaptat per a jugar a jocs de taula destinat a infants des dels 3 anys, públic familiar i adults. Disposem d'un ampli catàleg de jocs de taula en contínua renovació i incorporació de novetats de les diferents editorials amb les que treballem.


En aquest espai s'hi fan demostracions de jocs, presentació de novetats, tallers, formacions, tornejos i espai lliure de joc distribuit en diferents programacions i horaris que anirem anunciant a la web i a les nostres xarxes.
... MÉS DE 200 JOCS A LA NOSTRA LUDOTECA!


A les sessions temàtiques i familiars de Maxbot podeu jugar a jocs de taula orientats a diferents edats els quals ensenyem a jugar i podeu fer partides en família, amics i amigues, altres persones participants...

Durant la sessió podeu jugar als jocs que preferiu, també us en podem recomanar segons els vostres interessos i edats. Aquesta sessió és gratuïta.

En el cas de la participació d'infants, sempre hi ha d'haver una persona adulta responsable. Els/les joves a partir dels 12 anys poden assistir-hi sense la necessitat que hi hagi una persona adulta a càrrec seu, però cal que estigui autoritzat pel pare, mare o tutor/a.


 
  ELS DISSABTES MATÍ
  Sessions matí de 10:30h a 12:30h


INSCRIPCIONS LUDOCLUB


 

SESSIONS FAMILIARS

JOCS PER A TOTES LES EDATS
 

 

DESCOBREIX MÉS JOCS AL LUDOCLUB DE MAXBOT!


 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari