STEAM LAB

STEAM LAB

Descobreix l’STEAM LAB de Maxbot! Experiments científics, descoberta de la natura, tallers temàtics segons època de l'any, manualitats i muntatges aplicats, projectes de robòtica i programació... Perquè triar quan ho pots tenir tot?

L’activitat de l’STEAM LAB de Maxbot vol entusiasmar als nens, nenes i joves a buscar respostes i/o solucions a problemes de tipus científic a partir de preguntes i hipòtesis aplicant nocions de conceptes científics i tècnics així com el desenvolupament artístic i tecnològic a través del joc i de l’experimentació.
 
Des  del concepte STEAM (Sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Art i Matemàtiques) treballem diferents branques de la ciència com la Biologia, Física, Geologia, Química i Astronomia així com l’àmbit de les Noves Tecnologies a través de la robòtica educativa, la programació i el muntatge juntament amb l’incentiu de fer-ne un bon ús i buscar utilitats que ajudin en el dia a dia de la vida quotidiana i a fer del món un lloc millor.      
No oblidem la part artística del conjunt de les activitats que ens ajuda a desplegar el sentit de la imaginació expressant-nos, interpretant i creant.  
 
Un programa divers i transversal basat en una metodologia activa que ens permet aprendre fent, pensant, comunicant i aprendre a aprendre d’una manera divertida, fent partícips dels projectes als alumnes potenciant l’esperit crític a través de la curiositat i l’experimentació.
 
Descobrir el món de la Ciència i la Tecnologia tal i com l’entenem avui en dia mitjançant sessions de joc, experimentació, tallers i projectes.
Les sessions són dinàmiques i participatives, un espai obert on tots i totes podrem expressar-nos i treballar en equip, observar, fer propostes i experimentar.
L'activitat té com a objectiu treballar-la en diferents grups tenint en compte el currículum i adaptant els continguts segons franges d'edat i cicles escolars, així com a utilització d'estris i productes de qualitat i aptes per a l’ús escolar.
 
Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari