ANDOR JUNIOR Casal d'Estiu

ANDOR JUNIOR Casal d'Estiu

REUNIÓ INFORMATIVA DIVENDRES 13 DE MAIG A LES 19:30h A L'I.E. LA TORDERA - INSCRIPCIONS OBERTES!

Per les contrades d'Andor s'han perdut tres llobatons després d'una gran tempesta.Des del Castell de Riet ens n'adonem que la mare lloba els busca desesperadament.
L'última vegada que els van veure va ser a l'altre costat del riu, a les mines dels nans.
 
Com a herois i heroïnes hem d'ajudar a rescatar-los! Cosa gens fàcil, doncs primer haurem de completar unes tasques encomanades pel guardià del pou, en Mart, superar diferents perills i evitar que el drac i els “Gors”"entrin al Castell mentre realitzem les nostres missions.
 
I tu qui ets? Guerrer/a, Mag/a, Arquer/a o Nan/a? Ajuda’ns a rescatar els llobatons, sense tu no serà possible!
 
Una història basada en el joc de l’Editorial DEVIR, “ANDOR JUNIOR”, la qual ens permetrà viure un munt d’aventures a través de les nostres activitats.
 

Us oferim un casal de lleure i aventures per gaudir d'un estiu inoblidable.

Des de gimcanes, sortides al bosc i excursions, caracteritzacions dels personatges, jocs d'aigua, piscina, tallers, esports, mega activitat del Centre d'Interès i jocs de taula, circuit de cars ecològics, Balanz Bikes, actuacions, cabanes, activitats plàstiques, Tik Toks, tallers, concerts de música, Festa de l’Espuma... i moltes activitats per descobrir!
 
 

VISITA ESPECIAL

La il·lustradora Liliana Fortuny i  l’escriptor Jaume Copons, autors de “L’AGUS I ELS MONSTRES” i d’en  “BITMAX&CO”, ens visitaran al Casal i els acompanyarà el seu amic Pak Gallego, autor i editor de jocs de taula com ara el ROOM i el  BITMAXPUZLE.  I què faran? Doncs ens explicaran  tot el que vulguem saber dels seus personatges, les aventures que creen... Ah, a més a més, ens proposaran una activitat creativa que donarà molt de sí. I, òbviament, jugaran amb nosaltres!
 
UN MONSTRE, UN ROBOT
La Liliana  Fortuny i en Jaume Copons ens proposaran que creem un monstre i un robot, que la Liliana dibuixarà en directe, a mesura que els nens i nenes, guiatas pel Jaume,  vagin explicant-li com els volen. Entre tots crearan els personatges, el posaran nom i establiran les bases per poder fer activitats que aniran molt més enllà de la visita.

LLEGIR, JUGAR I SER FELIÇOS
En Pak Gallego a part de creador i editor de jocs de taula té molt clar que els jocs son diversió, aprenentatge, socialització... I  el dia que vingui al Casal ens ho demostrarà jugant amb nosaltres!
 
EXCURSIONS I COLÒNIES OPCIONALS
A més, teniu l'opció d'anar a les excursions del Parc Aquàtic de Water World (Tots els grups), a la Granja Aventura Park (De P3 a 2n de Primària), al Club de Vela de Blanes a fer Bateig de Vela, Kaiac i Paddle Surf / Big Sup (De 3r de Primària fins a ESO) i de Colònies a Can Riera de Ciuret (Tots els grups).
Us ho perdreu?
 *Les excursions i colònies opcionals tenen un cos a part, el dia que hi ha activitat opcional també hi ha programació de casal.


DATES DEL CASAL
Del 27 de Juny al 29 de Juliol

HORARIS
De 9h a 13h / De 9h a 15h / De 9 a 17h

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN 
Servei de menjador amb cuina pròpia.
Servei Bon Dia (de ¾ de 8h fins les 9h)
Aquests serveis també es poden utilitzar de forma esporàdica.

PERÍODE D’INSCRIPCIONS
Fins el 10 de Juny, es limitaran les places i es crearan llistes d’espera per a la creació de grups.
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció caldrà disposar de la targeta sanitària, carnet de vacunes actualitzat i fotografia tipus carnet.
Podeu adjuntar la documentació (targeta sanitària i carnet de vacunes) i fotografia mitjançant fitxers digitals un cop efectuada la inscripció i se us doni accés a la APP i intranet privada. (No és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil).

PAGAMENT
  • Presencial: En metàl·lic i targeta a la Botiga Maxbot, Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni de Dilluns a Divendres de 17:30h a 19:30h
  • Online: Un cop rebuda la sol·licitut d'inscripció rebreu un correu amb un enllaç on podeu fer el pagament amb targeta.
  • Transferència bancària o ingrés de l’import corresponent al número de compte ES73 0049 2565 9429 1432 6656 (Banco Santander).
En el cas d’haver fet petició d’una beca cal indicar “Beca” a la forma de pagament del formulari d’inscripció, un cop tinguem les resolucions ens posarem en contacte amb les famílies.
 
PER A FER LA INSCRIPCIÓ:
Cal que ompliu el formulari triant les opcions a contractar, signar-lo de forma manuscrita a través de la pantalla o ratolí (segons disposeu) en l’últim apartat.
Un cop enviat el formulari rebreu un correu confirmant la sol•licitud i un arxiu adjunt amb les condicions de la contractació del servei que heu signat i les indicacions per a fer el pagament.
Un cop fet el pagament es processa la sol•licitud com a acceptada i rebeu el correu amb la confirmació i els codis d’accés a la vostra intranet personalitzada i a la APP. 
Podreu adjuntar la documentació i fotografia mitjançant fitxers digitals a la vostra intranet i/o APP una vegada tingueu els codis. Per a alumnes que ja heu utilitzat anteriorment els nostres serveis teniu els mateixos codis de sempre.
 
INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ PRESENCIAL
A la Botiga Maxbot de Sant Celoni, Ctra. Vella, 37-39.
De dimarts a divendres de 17:30h a 19:30h. Matins a concertar.
Telèfon: 93 510 33 65
Telèfon habilitat per a consultes i dubtes (També Whats App): 693 10 17 10
 
OBSERVACIONS:
Podeu gestionar la documentació, autoritzacions a terceres persones, comunicats, consulta de programacions, rebuts, tot el que cal portar, etc. a través de la intranet i APP habilitada per a les famílies.


TARIFES CASAL MATÍ DE 9h A 13h 
1 setmana 65€
2 setmanes 113,20€
3 setmanes 173,60€
4 setmanes 218,40€
5 setmanes 264€
5 setmanes 2ns germans 248,80€
 
TARIFES CASAL MATÍ + MENJADOR DE 9h A 15h
1 setmana 104,90€
2 setmanes 193€
3 setmanes 293,30€
4 setmanes 378€
5 setmanes 463,50€
5 setmanes 2ns germans 448,30€
*(Inclou dinar/menjador amb cuina pròpia)


TARIFES CASAL MATÍ+MENJADOR+TARDA DE 9h A 17h
1 setmana 123,40€
2 setmanes 229€
3 setmanes 347,30€
4 setmanes 450€
5 setmanes 553,50€
5 setmanes 2ns germans 538,30€
*(Inclou dinar/menjador amb cuina pròpia)


TARIFES SERVEI BON DIA DE 7:45h A 9h 
1 setmana 12€
2 setmanes 24€
3 setmanes 30€
4 setmanes 36€
5 setmanes 40€
5 setmanes 2ns germans 36€
Servei esporàdic 3€
 

TARIFES EXCURSIONS OPCIONALS*
GRANJA AVENTURA PARK (Viladecavalls)
Inclou: Autocar + Entrada + Activitats aquàtiques
Dia 5 de juliol de 9h a 17h
(Des de P3 fins a 2n de Primària)
29,50€
CLUB DE VELA BLANES
Inclou: Autocar + Bateig de Vela + Big Sup/Paddle Surf + Kaiak
Dia 8 de juliol de 9h a 17h
(Des de 3r de Primària fins a ESO)
36€
WATER WORLD (Lloret de Mar)
Inclou: Autocar + Entrada
Dia 15 de juliol de 9h a 17h
(Des de P3 fins a ESO)
29,50€
*El dia que hi ha excursió opcional també hi ha servei de casal amb la programació habitual.
Per a poder anar a l'excursió cal estar inscrit/a al casal la setmana en la qual està programada.

TARIFES COLÒNIES OPCIONALS* - CAN RIERA DE CIURET
Dies 19 i 20 de juliol
Des de P3 fins a ESO
Per a inscrits de 9h a 17h 47,50€
Per a inscrits de 9h a 15h 51,50€
Per a inscrits de 9h a 13h 59,40€
*Els dies que hi ha colònies opcionals també hi ha servei de casal amb la programació habitual.
Per a poder anar a les colònies cal estar inscrit/a al casal la setmana en la qual estan programades.
Les colònies comencen el dia 19 a les 9h i acaben el dia 20 a les 17h, els preus inclouen una pensió complerta, no inclou el transport.

 
En el formulari d'inscripció els preus apareixen separats per horaris (torns), haureu de triar les setmanes que inscriviu al matí, les setmanes que inscriviu al servei de menjador i les setmanes que inscriviu a la tarda, així podreu triar les diferents fórmules que desitgeu (Per exemple: Podeu triar 3 setmanes de 9h a 13h i dues d'elles de 9h a 15h). Si teniu dubtes un cop ompliu el formulari podeu contactar amb nosaltres.
A les inscripcions fora de termini, en cas de disposar de places, no s'hi aplicarà cap descompte, subvenció ni acumulació de setmanes

-Promou l'AFA de l'I.E. La Tordera
-Preus subvencionats per l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
-Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni
-Amb la col·laboració de DEVIR IBERIA.

Agraïr la col·laboració i la disposicó que han tingut la Liliana Fortuny, en Jaume Copons i el Pak Gallego per a poder fer realitat el Casal d'Estiu d'en BITMAX i compartir-ho amb tots els nens i nenes del casal de l'I.E. La Tordera. 

INSCRIPCIONS


 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari