CASAL D'ESTIU LA TORDERA 2022

CASAL D'ESTIU LA TORDERA 2022

Un any més us oferim un Casal on podem gaudir de diferents temàtiques on adaptem les activitats a cada grup d'edat. El nostre casal està destinat a nens, nenes i joves d'entre 3 i 16 anys.

BITMAX & Co, el Casal d'Estiu

Us presentem el Casal d'Estiu d'en "BITMAX & Co", adaptat per a nens i nenes des dels 3 fins als 6 anys (que hagin cursat des de P3 a P5).
A partir de la col·lecció Bitmax&Co de Jaume Copons i Liliana  Fortuny, farem que els nens i nenes visquin una aventura continua en un lloc màgic i ple de sorpreses.
En BITMAX, el robot ajudador, i els seus amics, ens endinsaran en les aventures del "Bosc Blau".

ANDOR JUNIOR, el Casal d'Estiu

Aquesta temàtica està adaptada per a nens i nenes des dels 6 fins als 14 anys (que hagin 1r de Primària fins a ESO).
Una història basada en el joc de l’Editorial DEVIR, “ANDOR JUNIOR”, la qual ens permetrà viure un munt d’aventures a través de les nostres activitats.
 


 


ESPORT AVENTURA, Casal d'Estiu 2022

Un casal extrem per a atrevits i atrevides que volen viure l’esport i el lleure amb més intensitat. Està destinat a nens, nenes i joves des dels 8 fins als 16 anys (Haver cursat 3r de Primària fins a ESO)
Posarem a prova la nostra resistència i ganes de passar-ho bé, practicarem esports alternatius i d'altres més coneguts així com un munt d'activitats "canyeres" que no ens deixaran indiferents.
 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari