DRAGONKEEPERS, EL CASAL D'ESTIU

DRAGONKEEPERS, EL CASAL D'ESTIU

“Aconseguiu ser els/les millors Dragonkeeper del Casal! Només dintre els cofres màgics trobareu els objectes per a tenir una gran influència sobre els Dracs! Atreviu-vos amb la flauta crepuscular, la menta de Drac, la banya de trol, la pl

PER A PETICIÓ D'INSCRIPCIÓ AL CASAL CONTACTEU AMB MAXBOT I CONSULTEU LA DISPONIBILITAT

Aquest estiu ens convertim en DragonKeepers!
Com tota criatura, els dracs i dragones també comencen sent petitons/es, han d'aprendre a volar, escopir foc i a desenvolupar les seves habilitats.
Com a Dragonkeepers (cuidadors/es de dracs) tenim una gran tasca al davant. Amb l'ajuda del Llibre Màgic podrem aconseguir les recompenses que busquem, ens ajudarà a triar els dracs que haurem d'acollir i tot el que podem aconseguir: trossos d'amulet, ous daurats, cristalls o poderosos dracs ombrívols... Una aventura divertida i trepidant!
I recordeu! Per a ser un/a bon/a Dragonkeeper fa falta ser ràpid/a i audaç, perquè hi ha moltes maneres d'assolir-ho, però cal preveure que el  llibre màgic canvia constantment!Els i les nostres DRAGONKEEPERS hauran de demostrar les seves habilitats a través de les activitats que conté la programació del casal i que estarà adaptada a cada grup d'edat.
Gimcanes, sortida a piscina setmanalment, Circuit Aquàtic i jocs d'aigua, Cabanes i campaments, actuacions i reptes, circuit de cars i Balanz Bikes, orientació i geocatxing, Mega activitat Centre d'Interès, Caracteritzacions, expedicions de mags i magues al bosc, intercanvis amb altre casal, esports i jocs esportius, festival de jocs de taula, Tallers Jumping Clay i manualitats, Ciència i experimentació, actuacions musicals, Gran Festa Final... i molt més!
_____________________________________
 
També ens visitarà el gran divulgador científic DANI JIMÉNEZ director i fundador de "CreaCiència", presentador, entre altres moltes coses en les que treballa, del programa Dinàmiks de l'SX3 i que ens farà vibrar d'un espectacle per a aprendre i experimentar de forma lúdica on podrem participar de forma activa.
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


ACTIVITATS OPCIONALS SEGONS GRUPS D’EDAT
 
CAMPAMENTS A CAN MASSAGUER 
ACAMPADA A L’ESCOLA
EXCURSIÓ WATER WORLD
EXCURSIÓ CLUB DE VELA BLANES, PADEL SURF, KAYAK I BATEIG DE VELA.
EXCURSIÓ GRANJA AVENTURA
COSTA BRAVA PARC D’AVENTURA PLATJA D’ARO
*Els dies que hi ha activitat opcional també hi ha programació de casal a l’escola de forma habitual pels qui es vulguin quedar al casal..
** Les activitats opcionals tenen un cost a part.
 

 
 
A QUI VA DESTINAT EL CASAL?
A nens i nenes des dels 6 fins als 14 anys (Haver cursat 1r de Primària fins a ESO)
 
ON ES FA
A les instal·lacions de l'I.E.La Tordera
 
DATES
Des del 25 de juny al 2 d'agost
 
 
HORARIS I SERVEIS
  • Bon dia: de ¾ de 8h fins les 9h
  • Casal Matí de 9h a 13h
  • Casal Migdia de 9h a 15h amb servei de menjador cuina pròpia
  • Tot el dia de 9h a 17h amb servei de menjador cuina pròpia
Oferim un servei de menjador de qualtitat utilitzant productes i matèries primes de proximitat, frescos i de temporada amb menús equilibrats seguint la Guia de l’Alimentació Saludable de l’Agència de Salut Pública i mantenint els criteris establert durant el curs.
Consulteu amb la direcció del casal per a qualsevol petició o necessitat per intoleràncies, al·lèrgies, etc.
 
 
PUNTS D’INFORMACIÓ PRESENCIAL 
 
I.E. La Tordera (Despatx AFA): En horari habitual d’atenció a les famílies.
 
Botiga Maxbot: Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni. 
     Dilluns de 17h a 20h
     De dimarts a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h
     Dissabte de 10h a 13h
 
INSCRIPCIONS
Del 2 al 24 de maig. 
 
Tot el procés es pot fer Online a través de  www.maxbot.cat o bé us podem ajudar en els punts d’informació presencial.
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció cal una còpia de la targeta sanitària, carnet de vacunes i fotografia tipus carnet que es podran adjuntar digitalment en l’apartat d’intranet personal habilitada un cop estigui feta i acceptada  la inscripció (no és necessari portar-ho en paper).

 
COM FER LA INSCRIPCIÓ?
 
• ON LINE. A través d'aquesta pàgina a partir del 2 de maig, s'habilitarà un botó directe.
Caldrà omplir el formulari triant les opcions a contractar, signar-lo de forma manuscrita a través de la pantalla o ratolí (segons disposeu), un cop enviat el formulari rebreu un correu confirmant la sol·licitud i un arxiu adjunt amb les condicions de la contractació del servei que heu signat.
Un cop fet el pagament es processa la sol·licitud com a acceptada i rebeu el correu amb la confirmació i els codis d’accés a la vostra intranet personalitzada on, a partir de llavors, podreu adjuntar la documentació i fotografia mitjançant fitxers digitals.           
         
• PRESENCIAL. A partir del 2 de maig.
   A la botiga MAXBOT, Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni
            MATINS: De dimarts a dissabte de 10h a 13h
            TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 20h
 
FORMES DE PAGAMENT
 
Pagament amb targeta (via online amb passarel·la de pagament o bé en els punts d’informació presencial)
Metàl·lic (Als punts d’informació presencial)
Transferència Bancària al número de compte ES73 0049 2565 9429 1432 6656 (Banco Santander).
BECA: En el cas d’haver fet petició d’una beca cal indicar “Beca” a la forma de pagament del formulari d’inscripció, un cop tinguem les resolucions ens posarem en contacte amb les famílies.
 
LES FAMÍLIES DISPOSARAN D’UN APARTAT WEBPRIVAT I PERSONALITZAT ON ES PODRÀ GESTIONAR I ADJUNTAR LA DOCUMENTACIÓ, CREAR AUTORITZACIONS A TERCERES PERSONES, REBRE COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, ETC.

 
 


*Tota inscripció fora del període no se li aplica cap descompte per acumulació de setmanes, el preu per setmana de 9h a 13h serà de 69€, el preu per setmana de menjador de 13h a 15h serà de 39,50€ i el preu per setmana de tardes de 15h a 17h serà de 18€.

PER A PETICIÓ D'INSCRIPCIÓ AL CASAL CONTACTEU AMB MAXBOT I CONSULTEU LA DISPONIBILITAT
Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari