CASAL D'ESTIU D'HOQUEI PATINS ESCOLETA

CASAL D'ESTIU D'HOQUEI PATINS ESCOLETA

CASAL D'ESTIU D'HOQUEI PATINS ESCOLETA

Un estiu sobre rodes!


Des del Club Patí Sant Celoni i Maxbot hem preparat un Casal per a iniciar-nos en el món de l’hoquei, aprendre a patinar i evolucionar en la tècnica i els valors de l’esport combinat amb tot un seguit d’activitats de lleure per a gaudir d’un estiu sobre rodes!

Un espai pel respecte, esforç i compartir un munt d’aventures divertint-nos amb els companys i companyes creant vincles i treballant en equip.

De dilluns a dijous compartirem la programació amb entrenaments i lleure i els divendres tancarem la setmana amb activitats de lleure més “canyeres” i sorprenents, amb piscina, gimcanes, jocs, tallers, sortides de natura i entorn… i un munt d’activitats que no ens deixaran indiferents!

A la programació del casal s'hi inclou una excursió setmanal a la piscina els divendres de les 4 primeres setmanes, on les famílies hauran d'acompanyar als seus fills/es fins les instal·lacions del Club de Tenis Montnegre i els recolliran allà mateix en l'horari contractat de casal.
 

 
A QUI VA DESTINAT
A nens, nenes des dels 3 fins als 7 anys 
 
ON ES FA
A les instal·lacions del Club Patí Sant Celoni, Av. Catalunya, 14 (Camp Municipal d'Esports)
 
DATES
Des del 26 de juny al 28 de Juliol
 
HORARIS
 
De 9 h a 13 h
De 9 h a 15 h
 
 
SERVEI BON DIA (Gestionat pel Club Patí Sant Celoni)
 
Des de les 8 h fins a les 8:40 h
 
SERVEI DE MENJADOR
Oferim un servei de menjador de qualtitat utilitzant productes i matèries primes de proximitat, frescos i de temporada amb menús equilibrats.
Consulteu amb la direcció del casal per a qualsevol petició o necessitat per intoleràncies, al·lèrgies, etc
 
 
INSCRIPCIONS ONLINE
 
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció cal una còpia de la targeta sanitària, carnet de vacunes i fotografia tipus carnet que es podran adjuntar digitalment en l’apartat d’intranet personal habilitada un cop estigui feta la inscripció (no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil i adjuntar-la també digitalment). 
 
FORMES DE PAGAMENT 
 
• Amb targeta directament al fer la inscripció On line.
• En Metàl·lic a la Botiga Maxbot.
• Transferència Bancària al Número CC. Banco Santander ES73 0049 2565 9429 1432 6656.
• En cas de demanar BECA només cal indicar-ho en la forma de pagament a la mateixa inscripció, un cop rebem les resolucions contactarem amb les famílies.
 
 
UN COP FETA I CONFIRMADA LA INSCRIPCIÓ, LES FAMÍLIES DISPOSARAN D’UNA APP I INTRANET PERSONALITZADA ON ES PODRÀ GESTIONAR I ADJUNTAR LA DOCUMENTACIÓ, AUTORITZACIONS A TERCERES PERSONES, COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, QUÈ CAL PORTAR EN EL DIA A DIA, ETC.
 

INSCRIPCIONS


INFORMACIÓ PRESENCIAL PERSONALITZADA A MAXBOT
Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni. 
Matins de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes de dilluns a divendres de 17h a 20h

INSCRIPCIONS FINS EL 2 DE JUNY

Amb el suport de:


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari