KARUBA CASAL D'ESTIU

KARUBA CASAL D'ESTIU

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 8 DE MAIG

Tenim els vaixells a punt i un llarg viatge ens espera!
La nostra expedició es prepara per atracar a les platges de l'Illa de Karuba, on ens haurem d'obrir camí per una expesa jungla plena de dificultats i ser els primers a arribar als grans temples on s'amaguen els més preuats Tresors. Però cal que ens equipem molt bé per tal d'orientar-nos i no perdre'ns pel camí, ja que els animals salvatges i certs personatges faran el possible perquè no arribem al nostre destí!
Tens la motxilla i la brúixola a punt? Desperta la teva part aventurera i vine a Karuba!
Una història basada en el joc "Karuba" de l'Editorial HABA.
 

Grans equips d'expedicions vetllen per a obrir-se camí a l’Illa de Karuba i aconseguir tant els petits tresors que trobarem pel camí com el gran Tresor que amaguen els Temples a través de les activitats que hem preparat en la programació setmanal del Casal.
Gimcanes, orientació i geocatxing, Sortida setmanal a la piscina, Circuit Aquàtic i jocs d'aigua, Cabanes i campaments, actuacions i reptes, circuit de cars i Balanz Bikes, Mega activitat Centre d'Interès, Caracteritzacions, expedicions d'exploradors/es al bosc, esports i jocs esportius, festival de jocs de taula, Tallers Jumping Clay i manualitats, Ciència i experimentació, actuacions musicals, Gran Festa Final... i molt més!
 
 

 A més, no us podeu perdre la visita a Karuba de la Dàmaris Gelabert, on ens farà vibrar d'un concert a través de les seves cançons més conegudes per a aprendre de forma lúdica, màgica i memorable on podrem participar de forma activa. Un dia molt especial que sorprendrà als més petits exploradors.
 
A QUI VA DESTINAT
A nens, nenes i joves des del 6 fins als 14 anys (Des de 1r de Primària a ESO)
 
ON ES FA
A les instal·lacions de l'I.E. La Tordera de Santa Maria de Palautordera
 
DATES
Des del 26 de juny al 4 d'agost
 
HORARIS
 
  • De 9 h a 13 h
  • De 9 h a 15 h
  • De 9 h a 17 h
 
SERVEI BON DIA

Des de ¾ de 8 h fins a les 9 h
 
SERVEI DE MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Oferim un servei de menjador de qualtitat utilitzant productes i matèries primes de proximitat, frescos i de temporada amb menús equilibrats seguint la Guia de l’Alimentació Saludable de l’Agència de Salut Pública i mantenint els criteris establert durant el curs.
Consulteu amb la direcció del casal per a qualsevol petició o necessitat per intoleràncies, al·lèrgies, etc

  


ACTIVITATS OPCIONALS

A Karuba, hi ha un munt d'activitats i una programació molt completa, amb excursions setmanals a la piscina, entre d'altres, però us oferim un seguit d'excursions opcionals per qui vulgui anar més enllà en aquesta aventura:

COLÒNIES A CAN RIERA DE CIURET
Des de P3 fins a ESO
EXCURSIÓ A GNOMO PARK
Des de P3 fins a 2n de Primària 


EXCURSIÓ AL CLUB DE VELA BLANES
Des de 3r de Primària fins a ESO


EXCURSIÓ A WATER WORLD
Des de P3 fins a ESO
*Aquestes sortides són opcionals i independents de la programació del casal.

 


La programació inclou una excursió setmanal a la piscina amb autocar inclosa en la tarifa del Casal per a tots/es els/les participants.

 

INSCRIPCIONS:
 
A partir del 8 de maig en aquesta mateixa web. 
Si ho preferiu, us podem atendre i fer la inscripció a la Botiga Maxbot.
 
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció cal una còpia de la targeta sanitària, carnet de vacunes i fotografia tipus carnet que es podran adjuntar digitalment en l’apartat d’intranet personal habilitada un cop estigui feta la inscripció (no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil i adjuntar-la també digitalment). 
 
FORMES DE PAGAMENT 
 
Amb targeta directament al fer la inscripció On line.
En Metàl·lic a la Botiga Maxbot.
Transferència Bancària al Número CC. Banco Santander ES73 0049 2565 9429 1432 6656.
En cas de demanar BECA només cal indicar-ho en la forma de pagament a la mateixa inscripció, un cop rebem les resolucions contactarem amb les famílies.
 
 
UN COP FETA I CONFIRMADA LA INSCRIPCIÓ, LES FAMÍLIES DISPOSARAN D’UNA APP I INTRANET PERSONALITZADA ON ES PODRÀ GESTIONAR I ADJUNTAR LA DOCUMENTACIÓ, AUTORITZACIONS A TERCERES PERSONES, COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, QUÈ CAL PORTAR EN EL DIA A DIA, ETC.
 
 
NOTA ACLARATÒRIA
Degut a alguna informació no precisa que ha aparegut a la guia de Casals d’Estiu de l’Ajuntament de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera, cal corregir que enguany no hi ha reunió col·lectiva per a informar del casal, sinó que us atendrem i informarem directament a la botiga Maxbot el dia que més us convingui en horari de botiga.

 INSCRIPCIONSINFORMACIÓ PRESENCIAL PERSONALITZADA A MAXBOT
Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni. 
Matins de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes de dilluns a divendres de 17h a 20h

Casal promogut per L'AFA de l'I.E. La Tordera
Amb el suport del Centre, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Ajuntament de Sant Celoni, HABA i Old Teddy's Company.

 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari