ESPORT AVENTURA - CASAL D'ESTIU 2023

ESPORT AVENTURA - CASAL D'ESTIU 2023

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 8 DE MAIG

Un casal extrem per a atrevits i atrevides que volen viure l’esport i el lleure amb més intensitat.
Posarem a prova la nostra resistència i ganes de passar-ho bé, practicarem esports alternatius i d'altres més coneguts així com un munt d'activitats "canyeres" que no ens deixaran indiferents.
Disposarem de diferents zones esportives tant de Santa Maria de Palautordera com de Sant Celoni on practicarem modalitats més tècniques així com activitats de lleure a l’alçada dels participants més exigents i amb més energia.
 
Gimcanes, orientació i geocatxing, Sortida setmanal a la piscina, Circuit Aquàtic i jocs d'aigua, pàdel, tenis, esports d’equip, jocs esportius, atletisme, BTT, cabanes i campaments, actuacions i reptes,”jocs bèsties”, circuit de cars i Balanz Bikes, Mega activitat Centre d'Interès, caracteritzacions, expedicions, festival de jocs de taula, Tallers, Ciència i experimentació, actuacions musicals, Gran Festa Final... i molt més!
 
Prepareu la bici, les cames i els braços perquè farem que treguin fum!
 
Que res ens aturi!!


 A QUI VA DESTINAT
A nens, nenes i joves des dels 8 fins als 16 anys.
 
ON ES FA
A les instal·lacions de l'I.E. La Tordera de Santa Maria de Palautordera
 
DATES
Des del 26 de juny al 4 d'agost
 
HORARIS
 
  • De 9 h a 13 h
  • De 9 h a 15 h
  • De 9 h a 17 h
 
SERVEI BON DIA

Des de ¾ de 8 h fins a les 9 h
 
SERVEI DE MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Oferim un servei de menjador de qualtitat utilitzant productes i matèries primes de proximitat, frescos i de temporada amb menús equilibrats seguint la Guia de l’Alimentació Saludable de l’Agència de Salut Pública i mantenint els criteris establert durant el curs.
Consulteu amb la direcció del casal per a qualsevol petició o necessitat per intoleràncies, al·lèrgies, etcACTIVITATS OPCIONALS

A ESPORT AVENTURA hi ha un munt d'activitats i una programació molt completa, amb excursions setmanals a la piscina, entre d'altres, però us oferim un seguit d'excursions opcionals per qui vulgui anar més enllà en aquesta aventura:

COLÒNIES A CAN RIERA DE CIURET
Des de P3 fins a ESO 


EXCURSIÓ AL CLUB DE VELA BLANES
Des de 3r de Primària fins a ESOEXCURSIÓ A WATER WORLD
Des de P3 fins a ESO
*Aquestes sortides són opcionals i independents de la programació del casal.

 


La programació inclou una excursió setmanal a la piscina amb autocar inclosa en la tarifa del Casal per a tots/es els/les participants.INSCRIPCIONS:
 
A partir del 8 de maig en aquesta mateixa web. 
Si ho preferiu, us podem atendre i fer la inscripció a la Botiga Maxbot.
 
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció cal una còpia de la targeta sanitària, carnet de vacunes i fotografia tipus carnet que es podran adjuntar digitalment en l’apartat d’intranet personal habilitada un cop estigui feta la inscripció (no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil i adjuntar-la també digitalment). 
 
FORMES DE PAGAMENT 
 
Amb targeta directament al fer la inscripció On line.
En Metàl·lic a la Botiga Maxbot.
Transferència Bancària al Número CC. Banco Santander ES73 0049 2565 9429 1432 6656.
En cas de demanar BECA només cal indicar-ho en la forma de pagament a la mateixa inscripció, un cop rebem les resolucions contactarem amb les famílies.
 
 
UN COP FETA I CONFIRMADA LA INSCRIPCIÓ, LES FAMÍLIES DISPOSARAN D’UNA APP I INTRANET PERSONALITZADA ON ES PODRÀ GESTIONAR I ADJUNTAR LA DOCUMENTACIÓ, AUTORITZACIONS A TERCERES PERSONES, COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, QUÈ CAL PORTAR EN EL DIA A DIA, ETC.
 
 
NOTA ACLARATÒRIA
Degut a alguna informació no precisa que ha aparegut a la guia de Casals d’Estiu de l’Ajuntament de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera, cal corregir que enguany no hi ha reunió col·lectiva per a informar del casal, sinó que us atendrem i informarem directament a la botiga Maxbot el dia que més us convingui en horari de botiga.

 


INSCRIPCIONSINFORMACIÓ PRESENCIAL PERSONALITZADA A MAXBOT
Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni. 
Matins de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes de dilluns a divendres de 17h a 20h
 
Casal promogut per L'AFA de l'I.E. La Tordera
Amb el suport del Centre, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Ajuntament de Sant Celoni.

 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari