TECHNO REPTES ESTIU 2019 - Sant Celoni

TECHNO REPTES ESTIU 2019 - Sant Celoni

Aquest estiu no et quedis a casa i vine a aprendre gaudint d'activitats tecnològiques. Robòtica Educativa, programació, muntatge, electrònica...

Durant l'estiu oferim una sèrie de tallers setmanals i poder fer un tast de les activitats tecnològiques més divertides.
Mitjançant diferents recursos materials preparem reptes i accions per aprendre a programar i conèixer a través dels reptes i jocs diferents parts, sensors i actuadors dels robots educatius més actuals.

Es creen grups de diferents edats i nivells i s'adapten les activitats i dificultats a cadascún d'ells. 

A partir d'Ed. Infantil i primer Cicle de Primària interactuarem amb els robots Botley, Edison, Artie 3000, Makey Makey i Mbot, coneixent l'estructura bàsica de la programació per blocs i les seqüències. Coneixerem diferents peces de construcció per a crear estructures i objectes per als reptes.

A partir de segon cicle de primària interactuarem amb els robots Artie 3000, Edison, Robo3 Mio, Makey Makey i/o Mbot profunditzant en la programació per blocs de forma virtual i la creació de videojocs.

Tota una sèrie de reptes que ens serviràn per a poder iniciar-nos, aprendre i conèixer el món de la Robòtica Educativa i la programació, o en el seu cas, evolucionar en l'aprenentatge i coneixença de nous materials pels qui ja saben programar i tinguin cert nivell en la disciplina.

DIES I HORARIS


Paquet Techno Reptes setmana 1: De l'1 al 4 de juliol de 17:30h a 19:30h (De dilluns a dijous)
Paquet Techno Reptes setmana 2: Del 8 a l'11 de juliol de 17:30h a 19:30h (De dilluns a dijous)
Paquet Techno Reptes setmana 3: Del 15 al 18 de juliol de 17:30h a 19:30h (De dilluns a dijous)

PREUS


Preu per a 1 paquet setmanal 65€
Preu per a 2 paquets setmanals 124€
Preu per a 3 paquets setmanals 180€

Descompte germans: es descompta un 5% a partir del segon germà

INSCRIU-TE


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari