ROBÒTICA STARTER De 3 a 5 anys

ROBÒTICA STARTER De 3 a 5 anys

El programa Starter que presenta MaxBot està indicat per a nens i nenes des dels 3 fins als 5 anys.

Les sessions són dinàmiques i transdisciplinars basades en el joc, apostant per la motivació i incentivant  a la curiositat de l’infant perquè l’aprenentatge s’adquireixi de forma natural, tot fomentant el treball en equip, el respecte, la curiositat i la creativitat!

INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ
A través de diferents eines i robots que utilitzen una senzilla i intuïtiva interfície per a infants, ens permeten començar a aprendre el control, llenguatge direccional i seqüencial, girs, lateralitat i nocions espacials.
Utilitzem diferents programes que combinen blocs gràfics per tal d’interactuar amb el personatge o robot.
També treballem l’ús de diferents suports informàtics (com ratolí o cursor tàctil) per aprendre i potenciar la coordinació i la psicomotricitat fina.
 
INICIACIÓ AL MUNTATGE
Disposem de diferents materials per treballar les sessions de muntatge de robots i aparells, que permeten explorar i descobrir el moviment de diferents robots, a través del qual permet estimular la ment, treballar la concentració, millorar la psicomotricitat fina i desenvolupar la creativitat.
Treballem el muntatge utilitzant diferents formes de peces amb tipus d’anclatges diferents que permetin estimular la concentració i la curiositat per aconseguir el repte presentat, ja sigui amb muntatge lliure o bé seguint indicacions o instruccions.


 
INSCRIPCIÓ ACADÈMIA GRANOLLERS           INSCRIPCIÓ ACADÈMIA SANT CELONI
             

*Quan ompliu les dades a l'inscripció cal indicar en l'apartat corresponent el curs escolar que farà durant l'any 2019-2020


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari