ROBÒTICA ADVANCED A partir de 12 anys

ROBÒTICA ADVANCED A partir de 12 anys

Aquest programa educatiu de Maxbot està pensat per a nois i noies a partir de 12 anys. Potenciem l’aprenentatge STEM mitjançant la robòtica i les noves tecnologies, motivant el seu interès per l’estudi de les enginyeries.


NIVELL/GRUP
Entenem que el nivell de cada nen/a no només va en fució de la seva edat, cal tenir present els seus coneixements en la matèria.
És per això abans de començar el curs fem una entrevista amb la família i l'alumne/a on proposem una sèrie d'exercicis per tal d'avaluar el seu nivell en aquest àmbit.
En funció dels seus coneixements i habilitats es determina el grup més adient pel seu nivell independentment de l'edat.

METODOLOGIA
Combinant sessions de muntatge, programació, electrònica i enginyeria, fet que comporta crear, pensar i inventar qualsevol robot per a diferents utilitats: industrial, de competició i reptes, domèstic… Així com programar-los amb diferents tipus de programació:  blocs, diagrames de flux, Arduino, Pyton i Java.
 
Es creen grups de treball per potenciar el treball en equip i, alhora, realitzar tot el procés de gestionar un projecte des de l’idea, el disseny, el muntatge, la programació, l’experimentació i l’exposició dels resultats.
 
 
MECÀNICA I ENGINYERIA
Per treballar aquest àmbit s’utilitzen diferents recursos materials que ens portaran a conèixer aquest món des de moltes perspectives per saber identificar diferents formes i ensamblatges alhora de construir una estructura.
 
A mesura que avancem en el nivell, podrem crear muntatges més complexos amb més variants de programació i incorporació de diferents tipus de sensors, actuadors, motors, interruptors, controladors bluetooth, WiFi…
 
 
PROGRAMACIÓ I ELECTRÒNICA
Ens endinsem en el món de la programació desenvolupant el pensament computacional a partir de diferents llenguatgesa de programació reals.
A través de l’Arduino facilitarem l’ús i l’aprenentatge de l’electrònica a través de projectes interdisciplinars, així com conèixer els diferents components de l’electricitat i sensors.
 

 
INSCRIPCIÓ ACADÈMIA GRANOLLERS           INSCRIPCIÓ ACADÈMIA SANT CELONI
             

*Quan ompliu les dades a l'inscripció cal indicar en l'apartat corresponent el curs escolar que farà durant l'any 2019-2020


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari