ROBÒTICA BEGINNER De 6 a 7 anys

ROBÒTICA BEGINNER De 6 a 7 anys

El programa Beginner que presenta MaxBot està indicat per a nens i nenes de 6 i 7 anys.

METODOLOGIA
Comencem a introduïr nous àmbits: les enèrgies renovables, l'electrònica, la mecànica, nous tipus de programació... Afavorint així l'aprenentatge de l'alumne de manera evolutiva a seguir i entendre instruccions i indicacions més complexes al mateix temps que l'ajudaran a crear els seus propis muntatges o programes incorporant coneixements  de l'aprenentatge adquirits durant el curs.
 
INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ
Mitjançant diferents plataformes es treballa diferents tipus de programació, fent èmfasi en els llenguatges LOGO i per blocs, tant de manera virtual com física interactuant amb robots. D’aquesta manera, l’infant comença a estructurar la ment aprenent la lògica de la programació.
 
INICIACIÓ AL MUNTATGE 
Conèixer i construir màquines simples i entendre els seus principis bàsics, mecanismes i estructures, robots autònoms i/o amb radiocontrol… tot introduint-nos en el concepte STEM (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).
 
INICIACIÓ A L'ELECTRÒNICA
S’inicia als nens i nenes a l’electrònica a partir d’un sistema de peces i mòduls que encaixen entre sí amb ancoratges magnètics, permetent crear circuits elèctrics que en activar-se actuen. D’aquesta manera, els més petits se senten veritables inventors.

 
INSCRIPCIÓ ACADÈMIA GRANOLLERS           INSCRIPCIÓ ACADÈMIA SANT CELONI
             

*Quan ompliu les dades a l'inscripció cal indicar en l'apartat corresponent el curs escolar que farà durant l'any 2019-2020


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari