ROBÒTICA A LES ACADÈMIES MAXBOT

ROBÒTICA A LES ACADÈMIES MAXBOT

Un projecte per a fomentar les vocacions tecnològiques i científiques des de ben petits! T'agrada la robòtica, la programació i tot el que té relació amb les noves tecnologies? A Maxbot aprendràs fent i creant mentre t'ho passes d'allò més bé.

Des de Maxbot us volem oferir un projecte adaptat a diferents grups d'edats i nivells a partir dels 3 fins als 16 anys.
Una metodologia activa que es va adaptant curs rere curs a totes les novetats i evolucions pel que fa al material educatiu i a les noves tecnologies.
Oferim un tracte proper i familiar on tenim en compte la necessitat de cada alumne.
 
Englobem el nostre projecte en cinc nivells on els/les alumnes poden evolucionar tant pel que fa a diferents llenguatges de programació, muntatges mecànics i electrònics així com a la capacitat de treball en equip, la presa de decisions i tot el que ens aporta el coneixement de les disciplines acadèmiques STEM (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).
 
                                                             

El programa Starter que presenta MaxBot està indicat per a nens i nenes des dels 3 fins als 5 anys. Combina l’aprenentatge de robòtica i programació de manera que s’iniciïn i facin les seves primeres passes en aquest fascinant món.


 


En aquest programa educatiu de Maxbot es dóna un salt respecte el nivell Starter per a nens i nenes de primer cicle de primària, d’entre 6 i 7 anys. S’alternen sessions de muntatge, programació i electrònica, tot experimentant per tal de poder aprendre en base a l’error, fent d’aquesta manera que el propi alumne/a recerqui i trobi la solució o solucions als dubtes o reptes presentats.
El programa educatiu Rokie de Maxbot està destinat a nens i nenes a partir de 8 anys i que mai han fet cap activitat de programació i/o muntatge de robots, en aquest cas l'alumne/a podrà començar aquesta experiència amb nosaltres i evolucionar en els coneixements de programació.
El programa educatiu Junior de Maxbot està destinat a nens i nenes de 8 a 11 anys i que ja tenen coneixements en la programació per blocs i muntatge de robots. Abans de començar el curs es fa una entrevista amb la família i alumne/a on es proposa uns exercicis previs de nivell per tal de derivar a l'alumne/a en el grup més adient segons les seves necessitats i coneixements.
Aquest programa educatiu de Maxbot està pensat per nois i noies a partir de 12 anys. Potenciem l’aprenentatge STEM mitjançant la robòtica i les noves tecnologies, motivant el seu interès per l’estudi de les enginyeries, amb la previsió que en un futur proper serà un requisit indispensable i una eina per accedir a qualsevol camp laboral. Volem preparar una nova generació d’enginyers preparats per la societat actual en ràpida evolució constant.


INSCRIPCIONS NOU CURS 2018-2019

No et quedis sense plaça!


  INSCRIPCIONS Sant Celoni   INSCRIPCIONS Granollers   INSCRIPCIONS escoles  

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari