INSCRIPCIONS A LES REUNIONS VIRTUALS DELS CASALS D'ESTIU 2020

INSCRIPCIONS A LES REUNIONS VIRTUALS DELS CASALS D'ESTIU 2020

INSCRIPCIONS A LES REUNIONS VIRTUALS DELS CASALS D'ESTIU 2020

Aquest any ens trobem en una situació excepcional i no podrem oferir les reunions que habitualment fem als Centres on desenvolupem els casals, és per això que oferim aquesta alternativa per a que pugueu informar del projecte i de les noves mesures de

Des de Maxbot Educació hem creat uns protocols molt estrictes pel que fa a la Seguretat i Higiene del Casal basats amb el Marc Legal que ha establert la Generalitat de Catalunya des del Departament de Salut, el PROCICAT i el Departament de Joventut. 
És habitual que oferim una reunió informativa del casal al Centre, on podem resoldre dubtes i qüestions sobre el projecte, funcionament i tot el que calgui del Casal. En aquests moments no ens podem trobar ni organitzar una reunió presencial, però en canvi creiem que és més necessari que mai explicar el projecte, les mesures de seguretat i sobretot resoldre els vostres dubtes.
Per tot això hem trobat l'alternativa de poder fer una reunió virtual on cal inscriure's a través d'aquesta web per tal que us poguem donar pas el dia i hora establert.
L'aplicació que utilitzarem per a la reunió serà "Zoom" i us enviarem les dades d'accés al mateix correu que ens faciliteu.

En el mateix formulari per inscriure a la reunió hi a un apartat d'observacions on podeu afegir qualsevol pregunta i així ja us la podrem respondre el dia de la reunió.


REUNIÓ CASALS D'ESTIU "SCIENCE WORLD CHALLENCE" I CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT" A
L'ESCOLA SOLER DE VILARDELL
DIMARTS 2 DE JUNY A LES 19:00h


REUNIÓ CASALS D'ESTIU "CASAL MUSIC FESTIVAL" I "ESPORT AVENTURA 2020" A L'I.E. LA TORDERA
DIMECRES 3 DE JUNY A LES 19h 

CLICA PER A INSCRIURE'T A LES REUNIONS


      

 
Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari