Arriba l"Artie 3000

Arriba l"Artie 3000

Arriba l"Artie 3000

Novetat Abril 2019! Arriba l'Artie 3000, el robot per aprendre a programar en diferents llenguatges.

Artie 3000 ™ és el nou un robot que dibuixa que ajuda els nens a aprendre a codificar. Els nens i nenes poden imaginar dibuixos i dissenys simples o complexos, i traduir-los al codi "arrossegar i deixar anar" en qualsevol dispositiu. La programació d'arrossegar i deixar anar és fàcil d'usar es pot utilitzar en un Mac, PC o tableta i ofereix quatre modes de joc diferents. A més de la codificació de forma gratuïta, Artie ve pre-programat amb una varietat de dissenys com números i lletres, formes, jocs i línies per pintar
 
Artie té un servidor Wi-Fi incorporat, de manera que es pot utilitzar en qualsevol lloc sense requerir connexió a Internet.
Inclou quatre bolquers de colors que es poden canviar, rentables i el programari innovador del simulador de dibuix permet als codificadors provar les seves idees abans d'ajustar l'Artie en paper.
 
Artie té un moviment de 360 graus: digueu-li que gireu a la dreta o a l'esquerra, cap a endavant o cap a enrere o gireu en qualsevol direcció, dibuixa el codi codificat, línia per línia, avançant, cap enrere i girant en qualsevol direcció mentre aixeca i baixa quatre marques de colors prims.
 
Els nens aprendran la programació bàsica, la geometria i les matemàtiques mentre creen dissenys genials i es diverteixen!

 
Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari