ESPORT AVENTURA 2018 - De 8 a 16 anys

ESPORT AVENTURA 2018 - De 8 a 16 anys


ESPORT AVENTURA 2018 ens porta un any més a viure l’esport  i gaudir de la natura que ens envolta.
Coneixerem tot tipus d’esports a l’aire lliure i de muntanya amb els seus reglaments i tècniques fonamentals.
De la mà dels monitors/es i de professionals de diferents modalitats aprendrem i coneixerem diferents modalitats. Si t’agrada l’esport, aquest és el teu casal!
Tens la bicicleta a punt? Viu l’estiu amb molta canya! Tria el teu esport, tria la teva aventura!

CAMPUS OBERT A NENS, NENES I JOVES D'ALTRES ESCOLES I MUNICIPIS

EDATS: Per a nens i nenes de 8 anys que hagin cursant 3r de Primària fins als 16 anys
LLOC: Institut Escola La Tordera - Passatge Margarida, 1 de Santa Maria de Palautordera
DATES: Del 25 de Juny al 3 d’agost
HORARIS: De 9h a 13h / De 9h a 15h / De 9 a 17h

ACTIVITATS: 
Curses d’orientació, Marxa Nòrdica, BTT, “Spiribol”, tenis, pádel, gimcanes, Water World, rutes de natura, piscine, atletisme, Cars, Balanz bikes, esports alternatius… i molt més!
 
SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:
Servei de menjador amb cuina pròpia
Servei Bon Dia de ¾ de 8h fins les 9h

REUNIÓ INFORMATIVA: 

Aquest any oferim dues convocatòries de reunió informativa per a donar flexibilitat segons la disponibilitat de cada família. Trieu el dia que us vagi millor.
Primera convocatòria: 2 de maig a les 19h 
Segona convocatòria: 9 de maig a les 19h.
Les reunions es fan a l'I.E. La Tordera on explicarem el projecte i la nostra manera de treballar, podreu conèixer l'espai i resoldre qualsevol dubte personalment. Si no podeu assistir a cap de les dues reunions us podrem atendre personalment a la nostra Acadèmia de Sant Celoni (Obertura maig 2018 a la Ctra. Vella 37-39) i resoldre també qualsevol dubte. 

Un cop s'hagin acabat les inscripcions i poc abans de començar el Casal farem una altra reunió amb les famílies de tots els inscrits per tal d'entregar la programació, conèixer els i les monitores i la "posada a punt" per començar a gaudir. La data d'aquesta reunió es comunicarà a les famílies després del període d'inscripcions mitjançant correu electrònic. 

INSCRIPCIONS: Fins l’1 de juny
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació.
Podeu fer la inscripció des de la web o bé presencial a les nostres acadèmies o al despatx de l'AMPA de l'escola.    
 

PER A FER L'INSCRIPCIÓ CAL:                                     

  • Inscripció i fitxa mèdica omplerta: es pot omplir i enviar des d'aquesta web o bé en paper de forma presencial al despatx de l'AMPA o a les nostres acadèmies. També es pot descarregar el PDF des d’aquesta web.
  • Còpia de la targeta sanitàriaPodeu enviar l'arxiu escanejat a latordera@maxbot.cat indicant el nom i curs del nen/a o bé entregar la còpia de forma presencial al despatx de l’AMPA o les nostres acadèmies.
  • Còpia del carnet de vacunes: Podeu enviar l'arxiu escanejat a latordera@maxbot.cat indicant el nom i curs del nen/a o bé entregar la còpia de forma presencial al despatx de l’AMPA o les nostres acadèmies.
  • Foto tipus carnet:  Podeu fer-la amb el mòbil o similar, que es vegi bé la cara. Preferiblement enviar per correu a latordera@maxbot.cat, o bé entregar-la de forma presencial al despatx de l’AMPA o a les nostres acadèmies.
  • Abonar Import corresponent: Es pot fer per transferència bancària, pagament en metàl·lic al despatx de l’AMPA o a les nostres acadèmies, per a pagaments amb targeta només a les nostres acadèmies.

Número de compte on fer l'ingrés: ES73 0049 2565 94 2914326656 (Banc Santander)


PROCÉS DE L’ALATA ON LINE:
Omplir el formulari amb totes les dades i enviar. Rebreu un mail conforme heu enviat la vostra sol·licitud d’inscripció. Un cop verifiquem la vostra sol·licitud procedirem a confirmar la plaça i rebreu un altre correu amb aquesta confirmació. El procés d’inscripció finalitza un cop rebem el pagament, ja sigui comprovant de transferència a latordera@maxbot.cat o bé hagueu fet el pagament presencial al despatx de l’AMPA o a les nostres acadèmies.

PROCÉS DE L’INSCRIPCIÓ PRESENCIAL:
Dirigir-se al despatx de l’AMPA o a les nostres acadèmies amb tota la documentació requerida per a fer la inscripció. Fer el pagament en metàl·lic o bé amb targeta. El pagament amb targeta només està disponible a les nostres acadèmies.

ATENCIÓ: és important que faciliteu un correu electrònic que hi accediu amb freqüència, doncs tant abans de començar el casal com durant farem comunicats i enviarem informació.

És important omplir totes les dades i sobretot especificar qualsevol al·lèrgia o malaltia per tal que puguem oferir una atenció personalitzada quan sigui el cas. Qualsevol al·lèrgia, malaltia, subministrament de medicaments, etc. cal estar acompanyada d'un informe i/o recepta mèdica que se'ns farà arribar abans de començar el casal. És important indicar qualsevol informació a la fitxa mèdica encara que el/la participant no es quedi al menjador, ja que durant les activitats del matí també hi pot haver el cas que utilitzem aliments per a fer tallers i/o gimcanes.

Per a inscripcions fora del període (en cas d’haver-hi plaça) no s’hi podrà aplicar cap descompte, acumulació ni subvenció.
 
 
OBSERVACIONS:
Colònies opcionals a Can Riera de Ciuret dies 9 i 10 de juliol

 

Despatx de l’AMPA de l’Institut Escola La Tordera
Horari:
De dilluns a divendres de 8:30h a 9h
Dilluns i dimecres de 15:30h a 16h
Dimarts i dijous de 15:30h a 16:30h
Divendres de 16h a 17h
Passatge Margarida, 1 Santa Maria de Palautordera - Telèfon 93.867.46.16
 

PREUS

  1 setmana 2 setmanes 3 setmanes 4 setmanes 5 setmanes 5 setmanes 2n germà 6 setmanes 6 setmanes 2n germà
De 9h a 13h  54€ 93,60€ 147,60€ 184€ 216€ 203€ 267,80€ 251,60€
De 9h a 15h 91,50€ 168,60€ 260,10€ 334€ 403,50€ 390,50€ 492,80€ 476,60€
De 9h a 17h 106,50€ 198,60€ 305,10€ 394€ 474,75€ 458€ 578,30€ 557,60€
De 3/4 de 8h a les 9h 12€ 22€ 25€ 30€ 32€ 15€ 36€ 16€
Preus subvencionats per l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
A les inscripcions fora de termini no s'hi aplicarà cap descompte, subvenció ni acumulació de setmanes.
Totes les sortides estan incloses en el preu si l’inscripció és de 2 setmanes o més.
        
                  
        

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari