Casal d'Estiu I.E. La Tordera

Casal d'Estiu I.E. La Tordera

Durant aquest estiu us oferim tot un ventall de possibilitats per triar el casal que més t'agradi. Tria el teu Casal i gaudeix d'un estiu increïble!Casal obert a tots els nens, nenes i joves que hi vulguin participar amb la possibilitat de triar entre 4 temàtiques:

  • "En Teo va al Casal" per a nens i nenes que cursin des de P3 fins a P5
  • "Bojos per la Ciència" per a nens, nenes i joves que hagin cursat 1r de Primària fins a 14 anys
  • "Esport Aventura 2018" per a nens, nenes i joves que hagin cursat 3r de Primària fins a ESO
  • "Campus Tecnològic Maxbot" per a nens, nenes i joves que hagin cursat 1r de Primària fins a ESO

A totes les modalitats de casals els grups es divideixen per edats i s'adapten les activitats a les seves característiques.

Accedeix a l'apartat de cada temàtica del casal que més t'agradi, pots fer l'inscripció des d'allà (A partir de maig)

REUNIONS INFORMATIVES

Aquest any oferim dues convocatòries de reunió informativa per a donar flexibilitat segons la disponibilitat de cada família.
La primera convocatòria serà el proper 2 de maig i la segona el 9 de maig, consulteu horari dintre l'apartat de cada temàtica.
Les reunions es fan a l'I.E. La Tordera on explicarem el projecte i la nostra manera de treballar, podreu conèixer l'espai i resoldre qualsevol dubte personalment. Si no podeu assistir a cap de les dues reunions us podrem atendre personalment a la nostra Acadèmia de Sant Celoni (Obertura maig 2018 a la Ctra. Vella 37-39) i resoldre també qualsevol dubte. 


Un cop s'hagin acabat les inscripcions i poc abans de començar el Casal farem una altra reunió amb les famílies de tots els inscrits per tal d'entregar la programació, conèixer els i les monitores i la "posada a punt" per començar a gaudir. La data d'aquesta reunió es comunicarà a les famílies després del període d'inscripcions mitjançant correu electrònic. 

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari