CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT - SOLER DE VILARDELL

CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT - SOLER DE VILARDELL

El CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT està dirigit per a nens, nenes i joves a partir de 7 anys (que hagin cursat 2n de primària) i que es desenvoluparà a les instal·lacions de l'Escola Soler de Vilardell de Sant Celoni.
 
Arriba l'estiu i els Campus Tecnològics de Maxbot, prepareu-vos per la diversió  i conèixer el món de les noves tecnologies, la robòtica i la programació.
Volem incentivar i entusiasmar els nens, nenes i joves per a l’aprenentatge de la ciència, tecnologia, enginyeria, Art i matemàtiques, un programa STEAM, utilitzant materials versàtils i una metodologia activa basada en projectes. Utilitzem diferents recursos materials i els adaptem a cada grup d’edat treballant la programació seqüencial per blocs i en el cas de grups més experimentats introduir-los en la programació real com Arduino, JAVA o Python.
Crearem videojocs, disseny i impressió 3D, domòtica i programació, electrònica amb plaques Arduino i tot un món robòtic per a descobrir!
 
 
DATES: D 29 de juny al 31 de juliol.
 
HORARIS: De 9h a 13h / De 9h a 15h / De 9 a 17h
 
SERVEIS QUE S’OFEREIXEN: Servei de menjador i servei Bon Dia (de ¾ de 8h fins les 9h)
 
REUNIÓ INFORMATIVA: : Reunió Virtual mitjançant Zoom el dimarts 2 de juny a les 19h, on resoldrem tots els possibles dubtes i explicarem els protocols de mesures de seguretat i higiene. 
 
INSCRIPCIONS:
De l’1 al 12 de juny, es limitaran les places i es crearan llistes d’espera per a la creació de grups.
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció caldrà disposar de la targeta sanitària, carnet de vacunes actualitzat (Imprescindible segons la normativa) i fotografia tipus carnet.
Aquests tres documents es poden adjuntar digitalment  a la intranet o APP personal un cop s’hagi formalitzat la inscripció (no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil).
El pagament es pot fer en metàl•lic, targeta (A l’acadèmia Maxbot, consulteu horaris) o bé transferència bancària o ingrés de l’import corresponent al número de compte ES73 0049 2565 9429 1432 6656 (Banco Santander).
En el cas d’haver fet petició d’una beca cal indicar “Beca” a la forma de pagament del formulari d’inscripció.
 
PODEU FER LA INSCRIPCIÓ A:

ON LINE a través d’aquesta web. Pots fer la inscripció clicant AQUÍ a partir de l'1 de juny.
Omplir el formulari triant les opcions a contractar, signar-lo de forma manuscrita a través de la pantalla o ratolí (segons disposeu) en l’apartat indicat, un cop enviat el formulari rebreu un correu confirmant la sol·licitud i un arxiu adjunt amb les condicions de la contractació del servei que heu signat, la declaració responsable i les indicacions per a fer el pagament. Un cop fet el pagament i enviat el comprovant es processa la sol·licitud com a acceptada i rebeu el correu amb la confirmació i els codis d’accés a la vostra intranet personalitzada i a la APP.
Podreu adjuntar la documentació i fotografia mitjançant fitxers digitals a la vostra intranet i/o APP una vegada tingueu els codis. Per a alumnes que ja heu utilitzat anteriorment els nostres serveis teniu els mateixos codis de sempre.
                                           
PRESENCIAL:
A l’Acadèmia Maxbot de Sant Celoni, Ctra. Vella, 37-39.
Horari a partir del 2 de juny: Dimarts, dimecres i dijous de 17:30h a 20:00h
Telèfon: 93 510 33 65
Telèfon habilitat per a consultes i dubtes (També Whats App): 693 10 17 10

OBSERVACIONS:
Des de Maxbot hem creat uns protocols de seguretat i higiene molt estrictes basats en el Marc Legal establert per a l’ocasió ("Criteris generals per a l'organització de les activitats de lleure educatiu estiu 2020") facilitat per la Generalitat de Catalunya i coordinat des del Departament de Salut, el PROCICAT i el Departament de Joventut, sense deixar de banda el Decret regulador de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (DECRET 267/2016, de 5 de juliol).
 
DES DE LA APP I INTRANET PERSONALITZADA PER A LES FAMÍLIES ES DES D’ON ES PODRÀ GESTIONAR LA DOCUMENTACIÓ, AUTORITZACIONS A TERCERESPERSONES, COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, ETC.
 

PREUS CAMPUS MATÍ DE 9h A 13h
Preu 1 Setmana 105€
Preu 2 Setmanes 200€
Preu 3 Setmanes 285€
Preu 4 Setmanes 360€
Preu 5 Setmanes 425€
Preu 5 Setmanes 2ns germans 400€

 

PREUS SERVEI DE MENJADOR DE 13h A 15h
Preu per Setmana 44,50€
Preu Esporàdic per dia* 11€
*Per a fer ús del servei esporàdic cal avisar amb antelació, 
ja que només el podem garantir en el cas que hi hagi places disponibles.


PREUS SERVEI DE TARDA DE 15h A 17h
Preu per Setmana 24€
Preu Esporàdic per dia* 9€
*Per a fer ús del servei esporàdic cal avisar amb antelació, 
ja que només el podem garantir en el cas que hi hagi places disponibles.

 
Organitza:                 Promou:                 Amb el suport de:      

Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari