Un estiu per a retrovar-nos!

Un estiu per a retrovar-nos!

Un estiu per a retrovar-nos!

Cada any esperem que arribin els Casals per a poder gaudir d'un àmbit diferent, estar amb els companys i companyes, gaudir de l'aire lliure, de la natura, de jocs, de festes, de música, de Sol, de la piscina, de la platja... i sobretot d'aprendre a compartir tot el que no podem fer durant l'any i que a través de l'educació en el lleure podem reviure.

Però aquest any és diferent, vivim moments complicats on els Infants han estat partícips de la responsabilitat d'un confinament mai viscut. Ara ja som aquí, ja arriben els Casals, i més que mai sabem de la importància que tenen per a acompanyar-los en tot moment i retrobar-nos amb el que més valor pot tenir.
Hem creat uns Casals pensant en tot, en el contingut de la programació, on caldrà fer un conscienciament del moment, un acompanyament i una ajuda a superar el moment, combinat amb tota una sèrie d'activitats d'alliberament que ens permetin jugar, cantar, ballar, pensar, fer esport, aprendre... i sobretot, ser feliços.

Amb tot, destacarem la part que aquest any pren més protagonisme: la seguretat, la Higiene i l’acompanyament dels Infants i joves. És per això que des de Maxbot hem creat uns protocols molt estrictes basats en el Marc Legal establert per a l’ocasió ("Criteris generals per a l'organització de les activitats de lleure educatiu estiu 2020") facilitat per la Generalitat de Catalunya i coordinat des del Departament de Salut, el PROCICAT i el Departament de Joventut, sense deixar de banda el Decret regulador de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (DECRET 267/2016, de 5 de juliol).

Des de Maxbot treballem per gaudir d'un estiu COVID FREE.

Esperem un retorn màgic!

Doncs que comenci l'espectacle! Tria el teu Casal!


      


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari