CASAL D'ESTIU A LA TORDERA

CASAL D'ESTIU A LA TORDERA

Aquest any tria i remena! Tres temàtiques a escollir! Quina és la teva?

Durant aquest estiu pots triar entre tres temàtiques i gaudir com mai segons el teu grup d'edat:

  • Viatge a Través dels Contes amb "Les Tres Bessones" per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys (Que hagin cursat P3, P4 i P5)
  • Casal Show TV per a nens, nenes i joves d'entre 6 i 14 anys. (A partir de 1r de Primària)
  • Esport Aventura 2019 per a nens, nenes i joves d'entre 8 i 16 anys (A partir de 3r de Primària).


Les activitats es desenvolupen al recinte de l'I.E. La Tordera de Santa Maria de Palautordera, Passatge Margarida,1.
L'entorn de natura que ens envolta és privilegiat i l'aprofitarem per a fer sortides setmanals al bosc, riu, poble...

El casal està actiu durant 6 setmanes, del 25 de juny al 2 d'agost i us oferim diferents horaris, serveis i menjador amb cuina pròpia.

Aquest és el 10è casal que s'organitza al Centre conjuntament amb l'AMPA, cosa que fa que any rere any seguim millorant per oferir-vos el millor servei i que compleixi les necessitats dels nens, nenes i joves que hi participen així com la conciliació de la vida laboral i familiar.
És un Casal obert a tothom, és per això que considerem que fomenta les relacions entre participants de diferents escoles enriquint la cohesió social, la participació i la convivència en un entorn diferent a l'habitual.


REUNIÓ INFORMATIVA

El proper divendres 10 de maig oferim una reunió informativa on explicarem la base del projecte, les activitats i resoldrem dubtes i preguntes. 
La combocatòria de "Viatge a través dels Contes amb Les Tres Bessones" és a les 19:30h i la de Casal Show TV Esport Aventura 2019 és a les 20:00h.

Per a una atenció presencial podeu dirigir-vos al mateix centre al despatx de l'AMPA en horari d'atenció a les famílies o bé a l'Acadèmia Maxbot de Sant Celoni, Ctra.Vella, 37-39 de dilluns a dijous de 17:30h a 20:00h a partir del 13 de maig.


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari