CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT - SOLER DE VILARDELL

CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT - SOLER DE VILARDELL

Un campus tecnològic on gaudir de la robòtica educativa, aprendre a fer un bon ús de les noves tecnologies envoltats de natura i activitats a l'aire lliure.

Volem incentivar i entusiasmar els nens, nenes i joves per a l’aprenentatge de la ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques a través d’un programa STEAM amb les noves tecnologies, la robòtica i la programació. Utilitzem diferents tipus de materials i robots amb una metodologia activa basada en projectes per mitjà de diferents recursos adaptats a cada grup d’edat.
Treballarem la programació seqüencial per blocs i en el cas de grups més experimentats introduir-los en la programació real com Arduino, JAVA o Python.
Programarem videojocs, disseny i impressió 3D, domòtica, electrònica i tot un món robòtic per a descobrir!.  A més, realitzarem sortides de natura, piscina, festa de l’espuma, viatge amb globus aerostàtic captiu, acampada, circuit de cars i balanz bikes... i molt més!


CALENDARI

Del 28 de juny al 6 d'agost (Inscripcions per setmanes)

HORARIS A TRIAR
  • CASAL MATÍ De 9h a 13h
  • CASAL MATÍ + MENJADOR De 9h a 15h amb dinar inclòs/cuina pròpia
  • CASAL MATÍ + MENJADOR + TARDA De 9h a 17h amb dinar inclòs/cuina pròpia
SERVEI BON DIA
  • De 3/4 de 8 a les 9h

INSCRIPCIONS

Del 24 de maig a l'11 de juny.
Fora del període d’inscripcions, en cas de disposar de places, no s’aplicarà cap descompte ni acumulació en el preu, es tindrà en compte el preu unitari per setmana.
Per a fer la inscripció cal una còpia de la targeta sanitària, carnet de vacunes i fotografia tipus carnet.
Aquests documents es poden adjuntar digitalment  a la intranet o APP personal un cop s’hagi formalitzat la inscripció (no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil). 
El pagament es pot fer en metàl·lic a l'Acadèmia Maxbot Sant Celoni, targeta o bé transferència bancària de l’import corresponent o ingrés de l'import corresponent al número de compte ES73 0049 2565 9429 1432 6656 (Banco Santander).

Inscripcions On line
Cal que ompliu el formulari triant les opcions a contractar, signar-lo de forma manuscrita a través de la pantalla o ratolí (segons disposeu) en l’apartat indicat, un cop enviat el formulari rebreu un correu confirmant la sol•licitud i un arxiu adjunt amb les condicions de la contractació del servei que heu signat, la declaració responsable i les indicacions per a fer el pagament. Un cop fet el pagament i enviat el comprovant es processa la sol•licitud com a acceptada i rebeu el correu amb la confirmació i els codis d’accés a la vostra intranet personalitzada i a la APP. 
Podreu adjuntar la documentació (targeta sanitària i carnet de vacunes) i fotografia mitjançant fitxers digitals a la vostra intranet i/o APP un cop se us envii els codis d'accés. Per a alumnes que ja heu utilitzat anteriorment els nostres serveis teniu els mateixos codis de sempre.
(No és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil).

En el cas d'haver fet petició d'una beca, cal indicar "BECA" a la forma de pagament del formulari d'inscripció.

Inscripció presencial
A Maxbot, Ctra. Vella, 37-39 de Sant Celoni
Horari d’atenció al públic a partir del 17 de maig: De dilluns a divendres 17:30h a 19:30h
 
També es pot demanar cita prèvia a través de la web i evitar cues o esperes, CLIQUEU AQUÍ PER DEMANAR CITA PRÈVIA. Per a pagaments o consultes ràpides no cal demanar cita prèvia.
 
Podeu adjuntar la documentació i fotografia mitjançant fitxers digitals un cop efectuada la inscripció i se us doni accés a la APP i intranet privada.(no és necessari portar-ho en paper i la fotografia es pot fer amb el mòbil).

REUNIÓ INFORMATIVA 

Reunió Virtual mitjançant Zoom el divendres 21 de maig a les 19h.
Imprescindible inscriure’s prèviament a la reunió a través de la web, podeu CLICAR AQUÍ per inscriure a la reunió.

NORMATIVA I PROTOCOLS

Des de Maxbot hem creat uns protocols de seguretat i higiene basats en els “CRITERIS PER A DESENVOLUPAR LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE EN EL MARC DE LA PANDÈMIA PER COVID-19” i el compliment del Decret regulador de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (DECRET 267/2016, de 5 de juliol). Els protocols s’aniran actualitzant segons l’evolució de la pandèmia i les directrius del PROCICAT.

APP I INTRANET

LES FAMÍLIES DISPOSARAN D’UNA APP I INTRANET PERSONALITZADA ON ES PODRÀ GESTIONAR LA DOCUMENTACIÓ, AUTORITZACIONS A TERCERES PERSONES, COMUNICATS, CONSULTA DE PROGRAMACIONS I MATERIAL, REBUTS, ETC.

ACAMPADA OPCIONAL

Durant el casal es fan una acampada opcional on també cal una inscripció prèvia, els/les participants que no vulguin fer l'acampada opcional disposen de la programació en l'horari habitual contractat del casal. Per a poder inscriure a l'acampada cal estar inscrit/a a la setmana del casal corresponent.


PREUS CAMPUS TECNOLÒGIC

TARIFES CAMPUS MATÍ DE 9h A 13h 
1 setmana 75€
2 setmanes 150€
3 setmanes 216€
4 setmanes 288€
5 setmanes 350€
5 setmanes 2ns germans 332€
6 setmanes 420€
6 setmanes 2ns germans 399€
 
TARIFES CAMPUS MATÍ+MENJADOR DE 9h A 15h
1 setmana 114,50€
2 setmanes 229€
3 setmanes 334€
4 setmanes 446€
5 setmanes 547,50€
5 setmanes 2ns germans 529,50€
6 setmanes 420€
6 setmanes 2ns germans 399€
*(Inclou dinar/menjador amb cuina pròpia)


TARIFES CAMPUS MATÍ+MENJADOR+TARDA DE 9h A 17h
1 setmana 134,50€
2 setmanes 269€
3 setmanes 394,50€
4 setmanes 526€
5 setmanes 647,50€
5 setmanes 2ns germans 629,50€
6 setmanes 777€
6 setmanes 2ns germans 756€
*(Inclou dinar/menjador amb cuina pròpia)


PREUS SERVEI BON DIA - De 3/4 de 8h fins les 9h
1 setmana 12€
2 setmanes 24€
3 setmanes 30€
4 setmanes 36€
5 setmanes 40€
5 setmanes 2ns germans 36€
6 setmanes 44€
6 setmanes 2ns germans 40€PREUS SORTIDES I ACAMPADA OPCIONALS*
ACTIVITAT DIA I HORARIS PREU
Acampada ** Dies 15 i 16 de juliol 33,90€/38€/45,90€ 
*Per a poder inscriure's a l'acampada cal estar inscrit/a a la setmana corresponent del casal
**Els preus de l'acampada varien segons a la modalitat d'horari que s'hagi inscrit


 
En el formulari d'inscripció els preus apareixen separats per horaris (torns), haureu de triar les setmanes que inscriviu al matí, les setmanes que inscriviu al servei de menjador i les setmanes que inscriviu a la tarda, així podreu triar les diferents fórmules que desitgeu (Per exemple: Podeu triar 3 setmanes de 9h a 13h i dues d'elles de 9h a 15h). Si teniu dubtes un cop ompliu el formulari podeu contactar amb nosaltres.
 
-A les inscripcions fora de termini, en cas de disposar de places, no s'hi aplicarà cap descompte, subvenció ni acumulació de setmanes.

ACCEDEIX A LES INSCRIPCIONS ON LINE DEL CAMPUS TECNOLÒGIC MAXBOT A L'ESCOLA SOLER DE VILARDELL


Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari