CAMPUS TECNOLÒGIC DE NADAL 2019-2020 A SANT CELONI I GRANOLLERS

CAMPUS TECNOLÒGIC DE NADAL 2019-2020 A SANT CELONI I GRANOLLERS

Descobreix les noves tecnologies i la robòtica educativa amb Maxbot. Dies 23, 24, 30 i 31 de desembre de 2019 i 2 i 3 de gener de 2020. A Sant Celoni i a Granollers.

Durant el Campus Tecnològic de Nadal podrem viure un munt d'experiències tecnològiques adaptades a cada grup d'edat i nivell.
Disposarem d'espais de reptes amb la prèvia programació de robots amb diferents tipus de sensors i actuadors que detectaran i reconeixeran els diferents factors i obstacles que proposarem.
Aprendre a programar també contempla la creació de videojocs per desenvolupar la imaginació de forma més virtual gaudint i compartint la nostra creació un cop finalitzada.
També treballarem la part més artística i espaial amb el disseny i impressió 3D, on podrem dissenyar la nostra creació i imprimir-la.
Un món per endinsar-nos en el concepte STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) i resoldre reptes i problemes a través de la robòtica educativa amb Maxbot.
Construïr, muntar, programar, prendre decisions, jugar, conèixer diferents tipus de robots i programes... i sobretot aprendre!Vols contactar amb nosaltres?

Omple el següent formulari